Alianza para la FP Dual

Adhesió del COACB a la xarxa “Alianza para la FP Dual” amb la finalitat de desenvolupar i contribuir a difondre el model de FP Dual, així com l’existència i activitat de l’Alianza para la FP Dual.

AN GRUP restaurants

Descompte del 10% a tots els restaurants del grup de Barcelona i Madrid. El descompte s’aplica als restaurants del grup: Oassis, Mussol; Citrus; La Botiga; Piscolabis; Tapa- Tapa i Txapela.

Aparcaments B:SM

Col·laboració per tenir la targeta “Gremis i Col·lectius Professionals” que permet aparcar a les places verdes mixtes amb una tarifa especial de 2,5 €/h. A més, descomptes del 25% en aparcaments rotació i 10% de descompte als abonaments diürns.

Apple

Conveni a través de l'Associació Intercol·legial de la que el COACB en forma part, per tal d'oferir preus especials als col·legiats/des en productes Apple. Per obtenir el descompte s'ha de fer la compra online a través d'una plataforma de compra específica per al col·lectiu.

ASENCAT

Conveni del COACB amb ASENCAT per oferir servei d'assessorament empresarial gratuït a col·legiats/des, aportant visió estratègica i experiència en gestió empresarial.

Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

Col·laboració entre ambdues entitats per difondre accions i serveis conjunts i potenciar, així, el col·lectiu de professions col·legiades a Catalunya.

Affinity Soluciones

Acord per tal oferir als col·legiats/des un servei d'assessorament personalitzat i descomptes en tarifes de telefonia amb Vodafone i Orange.

Banc Sabadell

Renovació del conveni per continuar oferint avantatges i condicions especials per als col·legiats. Diferents productes específics adaptats a les necessitats dels professionals.

Barcelona Activa

Col·laboració amb la finalitat de treballar conjuntament per aplicar i potenciar polítiques actives d’ocupació a Barcelona.

Bizbarcelona – Fira de Barcelona

Col·laboració per participar i difondre el saló per a pimes i autònoms, Bizbarcelona, una conferència, un stand expositor i un espai d’assessorament professional.

BP

Conveni amb BP-Donde Estés per oferir una targeta amb descomptes directes en carburants que els col·legiats/des poden fer servir a les estacions de servei BP adherides i a les de xarxes CEPSA.

Btactic

Acord de col·laboració per oferir als col·legiats/des servei de CRM i correu electrònic corporatiu amb domini coacb.com.

Business Center Sleep and Fly

Conveni per oferir als membres COACB descomptes de fins el 25% en serveis professionals a la Terminal 1 de l’Aeroport del Prat (zona terra – pont aeri). Els descomptes fan referència a l’ús de sales de reunions, aparcament a la zona VIP, accés al Business Lounge amb esmorzar buffet i habitacions a l’hotel.

Cambra de Comerç de Barcelona

Conveni de col·laboració mitjançant es convoquen als col·legiats les diferents missions comercials internacionals, i beneficis directes del Club Cambra. Ambdues entitats impulsen la plataforma www.campuscomercial.com, amb més de 60 cursos online de tots els àmbits a preus especials.

Cambra de Comerç i AC Camerfirma

El COACB es converteix en un centre acreditador de Certificats d'Autònoms Col·legiats a través d'un acord amb la Cambra de Comerç, juntament amb AC Camerfirma. Amb un preu exclusiu, el certificat identifica com a persona física, indica la situació actual d'autònom/s i la condició de professional col·legiat/da.

Cambra de Comerç Francesa

Col·laboració i suport en properes edicions de la trobada multisectorial entre empreses europees i agents comercials col·legiats.

Cambres de Comerç de la UE

Col·laboració i suport en properes edicions de la trobada multisectorial entre empreses europees i agents comercials col·legiats.

Caixabank – Banca Premier

Acord de col·laboració a través del qual s’ofereix als col·legiats avantatges exclusius com els serveis de Banca Premier: compte corrent sense comissions, targeta de crèdit Visa Or (sense quota anual) i VIA-T sense quota, entre d’altres.

CCAM- Generalitat de Catalunya

Suport i col·laboració en la realització de projectes professionals organitzats pel COACB, com el showroom Expopell i l’espai de negocis Agents & Brokers. A més, enguany el Col·legi ha participat i ha fet difusió de la Setmana del Comerç, una iniciativa impulsada per la Generalitat per fomentar el comerç.

CEPSA

Renovació del conveni de col·laboració en la promoció de la targeta Cepsa Star Direct, vàlida a totes les benzineres d’Espanya, on els col·legiats tenen un descompte de 8 cèntims d’euro per litre en carburants Òptima i de 6 cèntims d’euro per litre en carburants Star.

Consorci per la Formació Contínua

El Consorci ha atorgat enguany places de cursos 100% subvencionats destinats a col·legiats autònoms, en Règim General o en situació d’atur. La col·laboració s’ha fet a través de l’Associació Intercol·legial, de la qual el COACB en forma part.

DIR

Actualització de l’acord on els col·legiats/des tenen tarifa especial, sense cap limitació horària i amb accés a tots els centres DIR. Els col·legiats/des menors de 30 i majors de 60 anys podreu gaudir d'un descompte afegit del 15%. Serveis inclosos: tovallola i zona d’aigües i piscina.

Egara Formació

Col·laboració entre ambdues entitats amb l’objectiu de convocar i organitzar accions formatives sectorials per a col·legiats, autònoms i aturats.

Fandit

Cercador gratuït de subvencions i ajuts exclusiu per a col·legiats i col·legiades. Cerca i consulta la informació de les subvencions que més t'interessin; pots filtrar per sectors, territoris, pressupost, etc.

Fira de Barcelona

Accés gratuït per a col·legiats a les fires professionals organitzades per l’entitat firal. A més, els col·legiats tenen a la seva disposició un despatx gratuït al recinte firal Gran Via i un check in específic per al col·lectiu al mateix recinte. Enguany s'ha signat un acord per gestionar el Saló Expohogar 2024.

Gran Teatre del Liceu

El COACB, a través d'un acord amb el Gran Teatre del Liceu, ofereix als col·legiats/des descomptes del 50% en funcions puntual i dates determinades. El descompte s'aplica a través d'un codi promocional per al col·lectiu que s'ha d'identificar en el moment de la compra d'entrades.

Grimaldi Lines

Acord a través de la Intercol·legial per oferir als col·legiats/des descomptes del 12% en la compra de connexions marítimes de Grimaldi a Itàlia, Sardenya, Grècia, Sicília i Tunísia. S'aplicarà un 10% de descompte en connexions marítimes des de / a Cagliari / Napoli / Palermo; Civitavecchia / Càller / Arbatax.

Halcón Viajes

Descompte de fins el 7% en paquets vacacionals a totes les destinacions (per a reserves amb 60 dies d'antelació) i del 5% en la resta de reserves. El descompte aplica a totes les oficines Ecuador i Halcón Viajes.

Hotelius Club

Renovació del conveni amb la cadena Hotelius Club que ofereix als col·legiats descomptes del 15% en més de 60.000 hotels arreu del món.

La Dooble

Acord per vendre al COACB i per web la nova loteria La Dooble amb número individual i número entitat.

IUCAB

Conveni entre ambdues entitats per col·laborar en benefici dels col·legiats i l’entorn comercial a nivell internacional tot oferint l’accés gratuït a fires professionals, i ofertes de feina d’empreses estrangeres a través del portal de feina.

Parlem

Acord amb el que els col·legiats/des tenen un 12% de descompte sobre el preu de les tarifes, tant de Mòbil com de Fibra + Mòbil, disponibles a la web de Parlem.

Saba Aparcaments

Renovació del conveni per oferir als col·legiats descomptes del 7% sobre la tarifa rotació, del 15% per a noves altes i fins el 60% en tiquets d’hores Tempo (packs de 10 unitats). A més, beneficis en Vals Nocturns amb preus especials.

SAE (Barcelona's Study Abroad & Internship Specialists

Acord amb SAE instal·lada a una de les plantes de l'Edifici COACB i on reben estudiants d'Estats Units per fer pràctiques a empreses de Barcelona.

Securitas Direct

Acord per beneficiar als col·legiats/des amb cost exclusiu en la contractació de sistemes de protecció per a la llar o negoci. Entre els avantatges hi ha l'adquisició i instal·lació de dispositius de seguretat sense cost, a més de l'obtenció de dispositius addicionals també sense cost.

Sixt rent a car

Descompte directe de fins el 15% en el lloguer de vehicles durant hores, un únic trajecte o dies.

Solred

Conveni de renovació en el que s’ofereix descomptes en carburants per a col·legiats amb la targeta gratuïta Solred. Descompte directe de fins a 12 cèntims d’euro per litre en Gasoil i fins a 8 cèntims d’euro per litre en Benzina.

Som Mobilitat

Conveni per tal d'oferir als col·legiats/des nou Servei carsharing amb un vehicle elèctric.

Sosmatic

Conveni per oferir servei d’atenció gratuït en suport informàtic i tecnològic, exclusiu per a col·legiats/des amb servei d’atenció tècnica telefònica o presencial, monitoratge 24x7 i servei de recuperació de dades anuals.

Tecnihand

Conveni per actualitzar i renovar la web COACB i Comercial-Jobs.

Trasmed

Acord per aplicar descompte del 20% sobre la millor tarifa disponible, a les rutes Península Balears i Inter insular Balears.

Universitat de Vic

Acord per impartir noves edicions del Curs Oficial d’Agent Comercial, a través del centre formatiu del COACB, l’Escola Superior de Vendes (ESVEN).