Ens plau presentar-vos la Memòria d'Activitats del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB) corresponent a l'any 2022, on hi trobareu detallades les activitats, convenis, serveis i formació que hem dut a terme aquests mesos.

El 2022 hem iniciat un any de recuperació, lenta però amb esperança, després de dos anys marcats per la Covid-19 i les seves restriccions. Un any on hem recuperat ritmes pre pandèmics fent que ens retrobéssim de nou a actes, networkings, reunions, formacions... i amb moltes ganes. Ha quedat palès que hi havia ganes de veure'ns de prop.

Des del COACB hem continuat reforçant la prestació de serveis als col·legiats i col·legiades, organitzant trobades i impulsant nous serveis i assessoraments professionals. En definitiva continuem al costat dels i les professionals comercials, raó de ser del COACB.

Us convido a fer una ullada a la Memòria per descobrir tot el que ha significat per al COACB aquest any i descobrir la tasca que es realitza des de la nostra entitat que enguany ha fet 96 anys d'història.
Ricard Penas Babot
President del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona

Barcelona, 2022