Amb gran satisfacció us presento la memòria d'activitats del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona corresponent a l'any 2023.

En primer lloc, vull agrair a totes i tots aquells que han contribuït a l’èxit de les nostres iniciatives durant aquest any: col·legiats, col·legiades, empreses, administracions i entitats col·laboradores... La vostra dedicació i compromís han estat fonamentals per aconseguir els objectius que ens vam proposar.

L'any 2023 ha estat un període d'importants reptes i èxits per a la nostra institució. Hem treballat incansablement per reforçar la nostra presència en el sector comercial, promoure l'excel·lència professional i oferir el millor suport possible als nostres col·legiats i col·legiades.

Entre els èxits més destacats de l'any, cal destacar la renovació de la nostra web corporativa i l’àrea privada del col·legiat/da des d’on poden accedir i activar serveis professionals. També hem incorporat nous serveis per facilitar la tasca de l’agent comercial, com és el cas del vehicle elèctric COACB, per reservar per hores, i amb el que poden aparcar gratuïtament a les àrees blaves. Hem tancat importants acords amb empreses i entitats i hem parlat amb els representants dels partits polítics per exposar les nostres preocupacions presents i de futur.

Una fita important d’aquest any també ha sigut la signatura de l’acord amb Fira de Barcelona per recuperar i gestionar el saló Expohogar 2024. Tot un repte que afrontem amb ganes i il·lusió. De la mateixa manera que enguany el COACB ha guanyat les eleccions a la Cambra de Comerç, al grup 9.2, amb la candidatura de la col·legiada Carme Ferran. Ara podem dir que el col·lectiu comercial d'autònoms té veu a La Cambra.

En nom de la Junta de Govern i de tot l'equip del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona, vull agrair una vegada més el vostre suport i dedicació. Que aquesta presentació de la memòria d'activitats sigui només l'inici d'un any ple de nous èxits i oportunitats per a totes i tots nosaltres!

Seguim.
Ricard Penas Babot
President del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona

Barcelona, 2023